BRIDGESTONE

Gume premium klase uz sniženja do 20%!

30630
|
26. svibnja 2017.
Gume premium klase uz sniženja do 20%!

Gume premium klase

Bridgestone je japanski proizvođač guma, osnovan 1931. u gradu Kurume. Služi društvu s vrhunskom kvalitetom svojih proizvoda. Bridgestone je najveći proizvođač guma u svijetu, te poznat i jako cijenjen brand. Trudi se stalno razvijati svoje proizvode i primjenjivati novu tehnologiju i inovacije. Bridgestone grupa pruža široku paletu guma kupcima širom svijeta, kao što su gume za osobne automobile, kamione i autobuse, zrakoplove, građevinske i rudarske automobile, motocikle itd.

turanz.bridg

Gume za osobne automobile

Najpoznatiji model guma za osobne automobile je Turanza. Cilj joj je postizanje ravnoteže na visokoj razini koju traže vlasnici luksuznih automobila, kombinirajući udobnost, sigurnost, vožnju i naprednu tehnologiju. Ima iznimne karakteristike u tri aspekta: mokro držanje, potrošnja goriva i eksterijerska buka. Bridgestone premium gume su razvijene i testirane za izvrsne performanse u svakom području: od suhog kočenja, stabilnosti, otpornosti na trošenje i trajnost za ljetne gume na upravljanje i kočenje na snijegu i ledu kao zimske gume. Prema ADAC testiranju za 2017.godinu Bridgestone je vrlo preporučiva guma. 

GUMA M je uvoznik i distributer Bridgestone guma za Bosnu i Hercegovinu. Potražite ih u GUMA M centrima u Mostaru, Sarajevu i Tuzli, te kod bolje opremljenih vulkanizera u Vašem gradu. Cijenu i dostupnost Bridgestone guma za Vaše vozilo provjerite na našem Web Shopu: www.cijenaguma.ba kao i putem našeg besplatnog info telefona 0800 88 88 0. Trenutno dostupne uz sniženja do 20%.

akumulatori300x250