Petlas gume

Odličan omjer cijene i kvalitete!

10811
|
10. travnja 2018.
Odličan omjer cijene i kvalitete!

Petlas gume

Petlas tvornica guma osnovana je 1976. godine kao državno poduzeće, a primarna svrha bila je proizvodnja guma za borbene zrakoplove Turskog ratnog zrakoplovstva. Petlas proizvodi gume za osobna vozila, laka teretna vozila i kamione, off road gume, gume koje se koriste za poljoprivredna, industrijska i građevinska vozila, te gume zrakoplova. Petlas ima ISO 9001 certifikat kvalitete i AQAP-110 industrijske kvalitete Certificate. Kompanija izvozi u gotovo stotinu zemalja svijeta, a ima veliku i stabilnu distribucijsku mrežu na tržištu guma.

merc.čl
Petlas ima konstantnu stopu rasta i osigurava svoje mjesto na međunarodnim tržištima kvalitetom i proizvodnji usmjerenoj ka zadovoljenju potreba kupaca.
Marka primjenjuje tzv. politiku "Total Quality Management" gdje je kvaliteta najbitnija, bilo u proizvodnji, bilo u odnosima sa zaposlenicima ili poslovnim partnerima.

gif.clanak

Akcija u GUMA M

GUMA M nudi Petlas gume po povoljnim cijenama u akciji za tržište BiH. 
Gume za Vaš automobil, kamion, kombi, suv ili poljoprivredno vozilo pronađite u GUMA M centrima u Mostaru, Sarajevu, Tuzli i Gradišci.
Odaberite gume za svoje vozilo na www.cijenaguma.ba i pozivom na bespatni telefon 0800 88 88 0Uz kupljeni set Petlas guma na poklon dobivate loptu!

 

akumulatori300x250