Renault servisna akcija

Besplatan kontrolni pregled i veliki servis sa 30% popusta!

6610
|
24. svibnja 2016.
Besplatan kontrolni pregled i  veliki servis sa 30% popusta!

AKCIJA ZAVRŠENA

U ovlaštenoj mreži Renault servisa s prvim danima proljeća započela je velika servisna akcija. Svim vlasnicima Renault i Dacia vozila omogućen je besplatan i temeljit pregled kompletnog vozila s naglaskom na kočioni sistem, te 30 posto popusta na originalne rezervne dijelove pri zamjeni komponenti zupčastog i kanalnog remena!

Pravo je vrijeme za pripremu vozila za ljeto i planiranje troškova za krupnije zahvate prije godišnjih odmora. U ovlaštenoj mreži Renault servisa s prvim danom proljeća započela je velika servisna akcija. Renaultova tradicionala osviještenost o većoj sigurnosti u prometu i briga za kupce tokom cijele godine bit će realizirana s posebnim naglaskom na racionalno održavanje vozila i uštedu pri servisiranju komponenti zupčastog i kanalnog remena.

Svi vlasnici Renault vozila, posjetom u bilo kojem ovlaštenom Renault servisu u BiH mogu realizirati potpuno besplatan pregled vozila u 33 kontrolne točke s posebnim naglaskom na temeljiti pregled kompletnog kočionog sistema, što je posebno značajno za vozilo poslije korištenja u zimskim uslovima vožnje.

Međutim, za pravilan rad motora i dugotrajnu upotrebu bez oštećenja, neophodan je redovan servis koji propisuje proizvođač vozila. Jedan od značajnijih zahvata na vozilu jeste veliki servis, odnosno servisiranje mehanizma zupčastog i kanalnog remena, koje je neophodno pravovremeno kontrolirati i na određenom intervalu servisirati.

Mreža ovlaštenih Renault servisa u BiH nudi 30 posto popusta pri zamjeni remena i pripadajućih komponenti razvodnog mehanizma, uz garanciju na ugrađene dijelove i izvršeni rad. Samo servisiranjem vozila na ovaj način izbjegavaju se trajna i izuzetno teška oštećenja na motoru, a uz uštedu novca, povećava se trajnost i zadržava veća vrijednost vozila.

Renaultova proljetna akcija donosi i još niz drugih pogodnosti. Uz besplatan pregled kompletnog vozila s naglaskom na kočioni sistem, te uštedu od 30 posto na zahvatu velikog servisa, vlasnicima vozila je takođe omogućeno 25 posto popusta na sve ostale originalne rezervne dijelove, kao i ušteda od 20 posto pri kupovini originalnih Renault akumulatora sa 3 godine garancije.

Akcija je namijenjena fizičkim osobama, traje do 30.4.2016. godine te uključuje i Dacia vozila.