Dodatna oprema

Putujte potpuno opremljeni

7726
|
12. srpnja 2016.
Nosač za bicikleKrovna kutijaKrovni nosačiNosač za bicikle Euroride/Euroway Nosač za bicikle Euroride/Euroway Sklopiva kuka za vučuKrovni kovčegUkrasna lajsna pragaZaštitne obloge blatobranaSjenilo za prozoreZaštita prtljažnikaZaštita prtljažnikaZaštita prtljažnika Nosač za bicikl Proride 80
Nosač za bicikle
Krovna kutija
Krovni nosači
Nosač za bicikle Euroride/Euroway
Nosač za bicikle Euroride/Euroway
Sklopiva kuka za vuču
Krovni kovčeg
Ukrasna lajsna praga
Zaštitne obloge blatobrana
Sjenilo za prozore
Zaštita prtljažnika
Zaštita prtljažnika
Zaštita prtljažnika
Nosač za bicikl Proride 80

Pojednostavite vaš svakodnevni život, potpuno uživajte u svakom trenutnku i živite potpunosti bezbrižno.

S dodatnom opremom razvijenom posebno za vaše vozilo svakodnevno putovanje postaje jedinstveno iskustvo. Sada vam je dostupna inovativnija i intuitivnija dodatna oprema koja pruža veću sigurnost i život čini lakšim. U nastavku izdvajamo neke od elemenata dodatne opreme za vašu ugodnu, zabavnu i sigurnu vožnju.

PRIJEVOZ

Krovni nosači QuickFix – omogućuju ugradnju dodatne opreme na krov. Laka i brza ugradnja s novim sustavom za pričvršćivanje QuickFix. Dva načina pričvršćivanja na uzdužne prečke i na krov

Nosač za bicikl Proride 80 – brza ugradnja na krovne nosače bez podešavanja. Omogućava siguran jednostavna i siguran prijevoz bicikla.

Nosač za skije – Jednostavna uporaba. Omogućuje siguran prijevoz svih vrsta skija ili snowborda na krovu vozila.

Krovni kovčeg Urban Loader – Zbog prilagodljivog obujma možete povećati teretni kapacitet vozila za 300 – 500 litara prema potrebama. Jednostavna i brza ugradnja sa sustavom za pričvršćivanjem Easy-Snap. Aerodinamičan dizajn.

Tvrdi krovni kovčeg – Povećava teretni kapacitet vašeg vozila. Zbog praktičnosti i čvrstoće od ključne je značaja na beskompromisnim putovanjima. Izuzetan aerodinamični i estetski dizajn, u sjajno crnoj boji.

VUČA I PRIJEVOZ

Sklopiva kuka za vuču – Sklapa se jednim pokretom, dostupna za upotrebu za nekoliko sekundi. Bez alata i bez napora. Nevidljiva u složenom položaju ispod branika, ne kvari izgled vašeg vozila kada nije u uporabi. Dizajnirana u Renaultu i i potpuno kompatibilna s vašim vozilom. Štiti vozilo od bilo kakve deformacije.

Nosač za bicikle Euroride/Euroway – S brzom ugradnjom na kuku za vuču. Omogućava jednostavan i siguran prijevoz bicikla cijele obitelji. Sklopiv s mogućnošću nagiba za lakši pristup prtljažniku. Dostupn za dva ili tri bicikla.

DJEČIJA SJEDALA

Dječije sjedalo DuoPlus Isofix – Osigurava najveću sigurnost i zaštitu djece od 9 mjeseci do 4 godine. Vrlo udobno, s podesivim nagibom u tri položaja uključujući položaj za spavanje. Sustav priključivanja Isofix.

POMOĆ U VOŽNJI

Pomoć pri parkiranju – Neophodna oprema za bezbrižno parkiranje. Senzori prepoznaju svaku prepreku ispred i/ili iza vozila i aktiviraju zvučni signal. Jednostavno isključivanje sustava s pomoći prekidača.

OPREMA PRTLJAŽNIKA

Pregradna mreža – Omogućuje odvajanje prtljažnog i putničkog prostora za veću udobnost. Namjenjena za prijevoz vašeg kućnog ljubimca.

Mreža prtljažnika – Omogućuje siguran prijevoz predmeta u prtljažniku. Prilagođena dimenzijama vozila. U ponudi vodoravna i okomita.

Zaštita prtljažnika EasyFlex – Funkcionalna, polivalentna i vrlo praktična. Neophodna zaštita za svaki dan i za sportske aktivnosti i putovanja u prirodu. Protuklizna i vodootporna, istodobno služi za prijevoz prljavih predmeta. Lako se prilagođava položaju stražnjih sjedala, fleksibilna. Potpuno pokriva prtljažnik nakon postavljanja (pod, prag prtljažnika i bočne stranice)

VANJSKA ZAŠTITA

Zavjesica kotača – Učinkovito štiti donji dio karoserije od udara kamenja i blata. Izrađene su po mjeri i potpuno prilagođene izgledu vozila. Nisu dostupne sa stepenicama i oblogama blatobrana.

PROZORI

Deflektori zraka - Vozite se poluotvorenim prozorom potpuno udobno. Jednostavna ugradnja. Otpornost, štiti od propuha i vjetra.

Sjenilo - Pruža optimalnu zaštitu od sunca i ultraljubičastih zraka za veću udobnost svaki dan. Izrađeno je od otporne tkanine, jednostavno za ugradnju i uklanjanje. Dostupno za sva stakla uključujući i stražnje staklo.

ZAŠTITA OD PROVALE I NADZOR

Alarmni uređaj – Učinkovito smanjuje rizik od krađe vozila i stvari u putničkom prostoru. S modulom za otkirvanje podizanja vozila, protuprovalnom i prostornom zaštitom vozila prepoznaje svaki pokušaj otvaranja, provale ili pomicanja u prtljažnom prostoru. Za potpunu sigurnost i bezbrižnost.

Crna kutija Roadeyes – Automatski bilježi tijek vaših vožnji na memorijsku karticu. Postaje nepristrani svjedok nesrećama na cesti i omogućava objektivnu procjenu svake situacije. Pregled video snimaka moguć je s aplikacijom potem usluge Google Karte.