Kvalitet ostaje

Renault 5+ program

7622
|
5. studenog 2015.
Renault 5+ program

AKCIJA ZAVRŠENA

GUMA M i Renault u Bosni i Hercegovini su pokrenuli još jednu izuzetno zanimljivu servisnu akciju, namijenjenu vlasnicima kako novijih, tako i starijih Renault vozila. Ova posebna ponuda se odnosi i na vlasnike Dacia automobila, te podrazumijeva poseban program popusta na originalne rezervne dijelove u ovlaštenim Renault servisima.

Glavna prednost u okviru 5+ servisnog programa jest da se popust na originalne rezervne dijelove ostvaruje u skladu sa starošću automobila, odnosno raste sa godinama starosti automobila, po principu što stariji automobil, to veći popust. To znači da najveće prednosti u 5+ servisnom programu ostvaruju vlasnici Renault i Dacia automobila koji su već izašli iz tvorničke garancije.

Novim servisnim programom, Renault jamči zadržavanje potpune sigurnosti i pouzdanosti automobila, bez obzira na njegovu starost, te još jednom naglašava nepobitnu činjenicu da potpuno sigurnu vožnju jamče samo originalni rezervni dijelovi, kao i da najbolje moguće održavanje automobila nudi samo stručno osoblje u ovlaštenim servisima.

Svim vlasnicima vozila koji dođu u GUMA M servise u periodu trajanja akcije nudimo:

  • besplatan pregled vozila po Renault standardu u 33 točke, uz dijagnostiku i formiranje predračuna po jedinstvenim cijenama,
  • mogućnost dogovaranja termina za servis po predračunu.

Za sve modele Renault i Dacia obzirom na dob vozila nudi se popust na rezervne dijelove po slijedećem principu:

  • do 5 godina -15%,
  • 5 -7 godina -20%,
  • 8 -10 godina -25%,
  • 10 i više godina -35%.

Akcija traje do 30.11.2014. godine.

Posjetite nas u GUMA M centrima

GUMA M Mostar,
Bišće polje b.b.
036 352 913
servis.mostar@gumam.com

GUMA M Sarajevo,
Džemala Bijedića 179
033 778 950
servis.sarajevo@gumam.com

GUMA M Tuzla,
Šićki Brod b.b.
035 321 101
servis.tuzla@gumam.com