Turanza T005

Nova Bridgestone guma uz poklon USB 8GB

24298
|
9. listopada 2018.
Nova Bridgestone guma uz poklon USB 8GB

Misija Bridgestone kompanije temelji se na riječima svog osnivača: "Služenje društvu sa vrhunskom kvalitetom."
Bridgestone Europe (BSEU) ključna je regionalna tvrtka japanske kompanije Bridgestone, najvećeg svjetskog proizvođača guma i drugih gumenih proizvoda. Bridgestone kompanija i njezine podružnice zapošljavaju više od 140.000 ljudi širom svijeta, proizvode u 178 tvornica kore su raspoređene u 25 zemalja i prodaju proizvode u više od 150 zemalja. Jedan od pet vozila na svijetu vozi na Bridgestone gumama.
"Služenje društvu sa vrhunskom kvalitetom." je naša misija otkad je Shojiro Ishibashi utemeljio Bridgestone 1931.


LJETO 2018

Bridgestone predstavlja NOVU Turanza T005 premium touring gumu
Guma Bridgestone Turanza T005 je razvijena s ciljem da omogući:

  • • Najbolje kočenje po kiši
  • • Najbolju vožnju po krivinama po kiši 
  • • Najbolju oznaku „A“ za prijanjanje na mokroj cesti

Bridgestone je proizveo novu gumu Turanza T005 koja nagrađena prvim mjestom Njemačkog NEOVISNOG instituta za testiranje i certifikaciju TÜV SÜD AG za vožnju u krivinama i kočenje u kišnim uvjetima vožnje u usporedbi sa performansama 4 glavna konkurenta, Michelin, Goodyear, Continental, Pirelli u istom segmentu.
Također na temelju internih testiranja Bridgestonea ustanovljeno je da guma Turanza T005 ima 11% duži vijek upotrebe od odnosu na prethodne gume turanza T001EVO.

GUMA M - Ovlašteni uvoznik i distributer Bridgestone guma za BiH. Uz kupljeni set od 4 Bridgestone gume na poklon dobivate USB 8 GB.

Naručite online putem našeg WEB SHOPA www.cijenaguma.ba ili putem besplatnog info telefona                      0800 88 88 0 i iskoristite akcijiski popust, garanciju na gume, te besplatnu dostavu!1111

akumulatori 2018 oglas