ADAC: Vrlo dobra guma

Potražite CONTINENTAL gume u svim GUMA M centrima!

589
|
12. listopada 2018.
Continental winter tires
Continental winter tires

Pitali smo stručnjaka za Continental gume o čemu se radi, te kako je moguće da je Continental zauzeo prvo mjesto u gotovo svim testiranjima zimskih guma za ovu sezonu?

"Možda je bolje pitanje zašto Continental zimske gume bolje koče po mokrom, snijegu i ledu? Zašto se bolje ponašaju po suhoj cesti? Zašto bolje odvode vodu kroz kanale na gumi? Zašto se bolje ponašaju u zavojima? Zašto troše manje goriva? Zašto proizvode manju buku? Odgovor na to pitanje je dosta kompleksan, to je rezultat profesionalnog rada i superiornosti stručnjaka u Njemačkom Hannoveru i njihovim inovativnim metodama poboljšanja karakteristika guma kao što su:
* Cool Chili tehnologija
* Materijal od silicijeva dioksida
* Smola winter performance
* Matrica od fleksibilnog polimera
* Liquid Layer Drainage
* Multi Channel Sipe Design
* Snow Curve plus tehnologija
* 3D struktura proreza"

Treba istaći da stručnjaci Njemačkog Continentala sve gume konstruiraju, testiraju i patentiraju u svojim poligonima i uredima u Njemačkom Hannoveru, a sve gume Continental grupe Continental proizvodi u svojim tvornicama diljem EU i to u zemljama kao što su Njemačka, Francuska, Rumunjska, Češka, Slovačka, Portugal itd., zbog toga na svim gumama Continentala piše "Engineered in Germany".

"Osim što proizvodi vrhunske gume i definitivno je je najpoznatiji po gumama, trenutno je Continental vlasnik i proizvodi brendove kao što su  Matador, Uniroyal, Viking itd koje također uz Continetnal možete naći u našim centrima u GUMA M."

AKCIJA U GUMA M

Continental gume i conti brendove Matador, Uniroyal, Viking i druge dostupne su u GUMA M centrima u Mostaru, Sarajevu, Tuzli i Gradišci po povoljnim cijenama i akciji do 30% popusta!

Odaberite gume za svoje vozilo na www.cijenaguma.ba i pozivom na bespatni telefon 0800 88 88 0.

akumulatori 2018 oglas