Renault tour u Sarajevu

Promocija nove limuzine Talisman

4098
|
26. listopada 2016.
Renault tour u SarajevuRenault tour u SarajevuRenault tour u SarajevuRenault tour u SarajevuRenault tour SarajevoRenault tour u Sarajevu
Renault tour u Sarajevu
Renault tour u Sarajevu
Renault tour u Sarajevu
Renault tour u Sarajevu
Renault tour Sarajevo
Renault tour u Sarajevu
Jesen već tradicionalno postaje zaštitni znak Renault automobila ispred centralnog okupljališta u Sarajevu – BBI Centra. Ove subote 29.10. čeka vas atraktivna gama vozila i najprivlačnija ponuda zimskih guma na tržištu!

Ove subote 29.10. od 9.00 do 17.00h ispred BBI Centra u Sarajevu, uvoznik za Renault i Dacia automobile kompanija GUMA M, poziva sve zainteresirane građane bh. prijestolnice da upoznaju atraktivnu gamu vozila, koju predvode nova krstarica Renault Talisman u limuzinskoj i karavanskoj - Grandtour izvedbi, zatim privlačni kompakt Megane, prepoznatljivi urbani modeli Clio i Captur, te živopisni crossover Kadjar.

Za svaki navedeni Renault model zainteresovanim posjetiteljima i potencijalnim kupcima biće prezenitrana sva dostupna serijska i dodatna oprema po kojoj Renault automobili postaju predvodnici na tržištu u pogledu sigurnosti i olakšanog korištenja vozila u svakodnevnoj upotrebi. Istovremeno, za svakog potencijalnog i budućeg kupca ''domaćini'' će servirati ponudu za odabrano vozilo i ponuditi niz različitih modela financiranja, kao i prezentirati ponudu Kasko osiguranja.

Shodno pripremi vozila za zimske uslove vožnje, GUMA M ima ponudu zimskih pneumatika za putnička i laka komercijalna vozila velikog broja renomiranih proizvođača po najboljim cijenama na tržištu, koje detaljno možete provjeriti na portalu www.cijenaguma.ba i uz samo nekoliko klikova pronaći adekvatne gume za svoje vozilo. Zanimljiva je i linija Renault originalnih baterija sa tri godine garancije po akcijskim cijenama sa 20 posto popusta.

Svi zainteresovani posjetioci Renault Toura, vlasnici Renault i Dacia vozila, na poklon će dobiti besplatan pregled vozila u koncesiji GUMA M u Sarajevu.