Renault tour u Trebinju

Promocija novih Renault modela Megana i Talismana

6355
|
8. lipnja 2016.
Renault TalismanRenault MedganeRenault TalismanMegane i TalismanRenault TalismanRenault Megane
Renault Talisman
Renault Medgane
Renault Talisman
Megane i Talisman
Renault Talisman
Renault Megane
Nakon odlično posjećenog Renault Toura u Mostaru GUMA M organizira novu promociju Megana i Talismana ovog petka (10.6.) u Trebinju, na šetalištu kod pijace.

Nasljednik modela Laguna i Latitude kombinira downsizing filozofiju, prestižnije materijale i vrhunsku završnu obradu, komforniju unutrašnjost i visoku posvećenost detaljima, do sada rezerviranu isključivo za automobile iz premium segmenta.

Renault Talisman je prvi i jedinstveni model u srednjoj klasi, koji nudi šasiju sa četiri upravljiva kotača 4Control® za vrhunski užitak u vožnji, inovativni i ujedno izvanvremenski sistem MultiSENSE® koji omogućava bezbroj promjena na postavkama automobila (standard od druge razine opremljenosti Business), kao i sveobuhvatni multimedijalni sistem R-Link2® sa unikatnim 8,7 inčnim centralnim ekranom.

Novi Renault Megane je sve samo ne konfekcijski skrojen model kompaktne klase. Vojska dizajnera i inžinjera je disala jednim plućima kada je pokrenut, razvijan i okončan projekat četvrte generacije Megana. Svaki segment novog Meganea, od atraktivnog dizajna sa high-tech LED svjetlima, zatim raskošnog enterijera sa vrhunskom završnom obradom, te na vrhuncu importiranje napredne tehnologije iz viših segmenata sa unikatnom 4Control šasijom, brušen je pažljivo poput stranica najfinijeg dijamanta.

Demo Mostar PR 04

Uz Megane i Talismana GUMA M će u Trebinju će posjetitelji moći vidjeti i već dobro poznate modele Renault Kadjar i već dobro znani Dacia Duster

LJETNE GUME

GUMA M će ovom prilikom predstaviti i veliki izbor ljetnih guma poznatih svjetskih brendova koje su kupcima širom BiH dostupni i na web shop portalu www.cijenaguma.ba.

SERVISNE AKCIJE

Nakon vožnje u zimskoj sezoni idealan je trenutak za pripremu vozila za ljetne dane. U GUMA m
U svim GUMA M centrima možete servisirati sve marke vozila po pristupačnim cijenama . Više informacija doznajte putem besplatnog broja telefona 0800 88 88 0 i na www.cijenaservisa.ba

Vidimo se u petak 10.6. na šetalištu kod pijace u Trebinju od 9 - 17 sati.