Renault tour u Tuzli

Promocija novog Renault Megane

4606
|
13. travnja 2016.
Promocija novog Renault MeganePromocija novog Renault MeganePromocija novog Renault MeganePromocija novog Renault MeganePromocija novog Renault Megane
Promocija novog Renault Megane
Promocija novog Renault Megane
Promocija novog Renault Megane
Promocija novog Renault Megane
Promocija novog Renault Megane

Nakon nedavno održane promocije novog Renault Megane u Sarajevu ove subote (16.4.) , Renault, Nissan i Dacia karavana u organizaciji GUMA M stiže u Tuzlu.

Stanovnici Tuzle će u samom centru grada, na Trgu slobode od 9 do 17 sati imati priliku upoznati najnoviji model iz Renaulta, a to je novi MEGANE.

Dinamični i senzualni novi Renault MEGANE naprosto zrači. Njegove skladne proporcije i sportski elegantna linija pozivaju vas da odmah zauzmete svoje mjesto za upravljačem. Čim uđete u novi Renault MEGANE uronit će te u svijet vrhunske tehnologije. Vozačevo mjesto je kao u pravoj pilotskoj kabini opremljeno brojnim vrhunskim tehnologijama dosad neviđenim u ovoj klasi.

Novi Renault MEGANE već od samog početka prodaje dostupan je sa cijelom paletom motora. Renaultvovi inžinjeri su upotrijebili svo svoje znanje i iskustvo i najbolje Renault tehnologije: sistem Stop&Start, sistem za obnovu energije Energy Smart Management, smanjeno trenje... Na izboru su četiri benzinska i pet dizelskih motora, a među njima su neki dostupni i s automatskim mjenjačem EDC sa dvostrukim kvačilom.

  • Benzinski motori: Energy TCe 100, Energy TCe 130 i Energy TCe 205, a uskoro i SCe 115.
  • Dizel motori: Energy dCi 90, Energy dCi 110, Energy dCi 130, a uskoro i Energy dCi 165 te dCi 110 Hybrid Assist.

Uz Renault MEGANE kao zvijezdu ovog događanja, posjetitelji će moći vidjeti i već dobro poznate modele: Renault KADJAR, Nissan, QASHQAI i Dacia DUSTER.

LJETNE GUME

GUMA M će ovom prilikom predstaviti i veliki izbor ljetnih guma poznatih svjetskih brendova koje su kupcima širom BiH dostupni i na web shop portalu www.cijenaguma.ba.

SERVISNE AKCIJE

Nakon vožnje u zimskoj sezoni idealan je trenutak za pripremu vozila za ljetne dane. GUMA M je za vlasnike Renault i Dacia vozila pripremila posebnu servisnu akociju koja obuhvaća besplatan i temeljit pregled kompletnog vozila s naglaskom na kočioni sistem, te 30 % popusta na originalne rezervne dijelove pri zamjeni komponenti zupčastog i kanalnog remena!
U svim GUMA M centrima u toku je posebnu akciju za vozila svih marki po akcijskim cijenama do 30.4. Više informacija doznajte putem besplatnog broja telefona 0800 88 88 0 i na našem portalu.