Redizajnirana Dacia

Predstavljena redizajnirana Dacia Duster

9477
|
7. travnja 2014.
Predstavljena redizajnirana Dacia Duster

Nova verzija Dacia Dustera premijerno je predstavljena na autosalonu u Frankfurtu, a novi model donosi poboljšanje izvana i revoluciju iznutra. Unaprijeđeni Dacia Duster temelji se na stilskim obilježjima koja su doprinijela njegovu iznimnom uspjehu, a novi dizajnerski zahvati snažnije naglašavaju njegove terenske mogućnosti.

Prednji je kraj promijenjen i krase ga nova maska hladnjaka ukrašena dvjema kromiranim vrpcama i s novim, niže postavljenim usisnikom zraka te nova prednja svjetla s dvostrukom optikom i dnevnim svjetlima. Promjene naglašavaju Dusterovu snažnu prisutnost na cesti i robustan, nezaustavljiv karakter.

Novi krovni nosači s natpisom Duster naglašavaju njegov karakter SUV-a, a novi 16-inčni aluminijski naplatci „Dark Metal" i cjelogodišnje gume oživljavaju profil novog Dacia Dustera. Straga, nova svjetla odražavaju dizajnerske elemente prednjeg kraja, ponajviše uporabom kroma.

Kromirana ispušna cijev i novi natpis „4WD" zaokružuju promjene u vanjskom izgledu i dodatno naglašavaju Dusterovu osobnost. Novi Dacia Duster dostupan je i u posve novoj tamnosivoj boji, Comete Grey.