DACIA flota za vodovod

Sarajevski Vodovod modernizovao flotu s 20 novih Dacia Dokkera

1377
|
10. srpnja 2018.
Sarajevski Vodovod modernizovao  flotu s 20 novih Dacia Dokkera

Dacia Dokker je flotni furgon broj 1 na bh. tržištu, budući da nema pravu konkurenciju kada je u pitanju odnos cijene i kvaltite, niskih fiksnih troškova održavanja, garancije od 3 godine ili 100.000km. Iako putnički Dokker važi za favorita klase, teretna izvedba s preradama u hladnjače, cvjećare, pekare, te općenito male obrtnike nosi još više aduta. Dacijin model iz LKV divizije ne krije Renaultovu tehniku, a njegova startna cijena od 17.000 KM bez PDV-a naprosto zasjenjuje znatno skuplje suparničke furgone jednakih ili umanjenih radnih sposobnosti.

Dokker 2

 

Kompanija Vodovod i kanalizacija d.o.o. Sarajevo, nabavkom 20 novih modela Dokker VAN i Dokker LGV nastavlja fazu započete rehabilitacije i neophodne modernizacije voznog parka. Flotu Dokkera s razinom opreme Ambiance odlikuje provjereni pogonski dCi 75 agregat, s prosječnom potršnjim svega 4 litra na 100 kilometara, praktična bočna klizna vrata i stražnja dvostruka vrata s mogućnošću otvaranja pod uglom od 180 stepeni, unaprijeđena ergonomska rješenja u enterijeru, ugodnost u vožnji s klima uređem, električnim paketom, MP3 bluetooth audio uređajem i nizom elektronskih pomagala za sigurnije upravljanje.
Stalna briga o partnerima je dio profesionalne usluge, s obzirom da svi korisnici Renault i Dacia privrednih vozila imaju mogućnost 24-satnog korištenja zamjenskog vozila.

 

DOKKER 55

 

Ovakav izbor Dokkera garancija je ekonomičnog, praktičnog i dugovječnog furgona za najteže poslove na često nepristupačnim terenima na kojima djeluju zaposlenici ViK-a. Dokkerova nenadmašna funkcionalnost (širina otvora na bočnim vratima do 703 mm i utovar predmeta dužine do 3,05m), robusno podvozje i prednji kraj, povećana nosivost od 750 kg, te kvalitetno obrađena unutrašnjost jednakih standarda koji se primjenjuju i u Renaultu, vrlo brzo će postati omiljeni partner i oslonac zaposlenika ViK-a kojima je zagarantovan potpuni osjećaj korištenja automobila napravljenog za 21. stoljeće.

DOKKER 44