Pon - Pet 08.00 - 16:30, Sub 08:00 - 13:00
Nedjelja: NE RADIMO
GUMA M > Edukacije > Edukacije

Edukacije

UNIS Telekom d.d. pruža usluge educiranja svojih klijenata u cilju što kvalitetnijeg osposobljavanja za samostalno korištenje implementirane telekomunikacijske i mrežne opreme. Edukacije se provode kroz razne seminare, tečajeve, predavanja, radionice, te kroz demonstriranje i praktičan rad na instaliranoj opremi.

Želite podići svoje poduzeće na novu razinu?

Obuke mogu biti na licu mjesta, odmah pri instaliranju telekomunikacijske ili mrežne opreme, kao i kroz obuku osoblja za održavanje sustava koja se provodi u već unaprijed dogovorenim terminima i prostorijama.

Certificirane edukacije kreiraju se ovisno o znanju i tehnologiji, a predavači svoje znanje i iskustvo prenose klijentima shodno njihovim zahtjevima i potrebama u cilju osposobljavanja uposlenika koji su zaduženi za instaliranu opremu.

competitor research & analysis

  • One
  • Two

Safety net & build wealth

A strong business plan requires going beyond intuition and experience, and supporting your idea with fact-based market research. Investors need to have confidence in your understanding of the market, so don’t let yourself down by skimping on research. We have access to fee-based, subscriber-only resources such as:

Don James/Semplice – Article and News research
HighVoltageBusiness – Company Research
Goovers – Company and Industry Research
IRISpace – Industry Research
Lexos-Nexos – Company, Industry, Market Research
Pronounce – market analysis report “slices”