Zašto GUMA PLUS?

1) Transparentno i sigurno do željenog osiguranja.

2) Radimo sa vodećim osiguravajućim kućama (Euroherz, Central Osiguranje, Croatia Osiguranje, Triglav, Mikrofin)

3) Uz policu GUMA PLUS ostvarite i dodatne pogodnosti (produžena garancija, voucher za gume, popuste na servis i sl.)

4) Ključ u ruke - pogodnost pri kupnji police osiguranja s GUMA PLUS mi rješavamo cjelokupnu registraciju vozila bez naknade.

Mi smo drugačiji, bolji i težimo tome da naši kupci uvijek dobiju više! Oni su nam uvijek na prvom mjestu, a s GUMA PLUS imamo i finalnu uslugu gdje pri kupovini automobila imate rješene sve obaveze. S GUMA PLUS ste uvijek na dobitku.


FAQ

Koliko traje obavezno auto osiguranje?

Ovo osiguranje ugovara se na godinu dana, a točno vrijeme početka i isteka ugovora o osiguranju utvrđuje se tokom procesa sklapanja osiguranja i navedeno je u ponudi/polici osiguranja.

Kako kupiti povoljno auto osiguranje?

Povoljno auto osiguranje možete kupiti brzo i jednostavno s GUMA PLUS, a trošak osiguranja ćete smanjiti ako u prethodnom razdoblju niste imali prijavljenu i isplaćenu štetu po AO polici.

Kako zadržati auto osiguranje bonus 50%?

Bonus zadržavate ako u prethodnom razdoblju niste imali prijavljenu i isplaćenu štetu po AO polici. Isto tako svoj bonus možete zaštiti tako što ćete ugovoriti dodatno pokriće tzv. zaštitu bonusa.

Kako funkcionira provjera bonusa auto osiguranja?

Cijena osiguranja auta ovisi više faktora: o snazi vozila, dobi osiguranika i registarskom području u kojem osiguranik boravi. Svako osiguravajuće društvo primjenjuje različita pravila kod određivanja premije a konačna cijena ovisi i o Vašem trenutnom bonusu odnosno da li ste u prethodnom razdoblju imali prijavljenu i isplaćenu štetu po polici.

O čemu ovisi cijena auto osiguranja?

Informacija o vašem bonusu nalazi se u bazi podataka kojoj pristupamo prilikom izračuna cijene Vaše police. Ukoliko misliš da tvoj bonus nije ispravan kontaktiraj nas, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i napraviti provjeru bonusa.

Zašto kupiti GUMA PLUS auto osiguranje?

Zato što mi odradimo sve što je potrebno za osiguranje vašeg vozila. Jednostavno, brzo i sigurno svaki dan od 08:00 – 16:30h. Policu šaljemo na e-mail i s njom odmah možeš ići na tehnički pregled. Osim toga te čekaju i dodatne pogodnosti – poklon paketi, voucheri, popusti…

Šta je to obvezno auto osiguranje?

Obvezno auto osiguranje (AO) štiti te od odgovornosti za štetu koju svojim vozilom u prometu možeš učiniti trećim osobama u zemlji i inozemstvu. Propisano je zakonom za sve vlasnike vozila.

Besplatni info telefon
0800 88 88 0
Ponedjeljak - Petak: 08:00-16:30

Subota: ne radimo

Nedjelja: ne radimo

Ponedjeljak - Petak: 08:00-16:30

Subota: ne radimo

Nedjelja: ne radimo

PARTNERI

NOVA VOZILA

INFORMACIJE

Sva prava pridržana - GUMA M. Powered by ITO